Love or Murdered [Teaser]

20130428-164010.jpg

Judul: Love or Murdered [Teaser]
Author: JS&KR (Jung Seira&Kim Reika)
Genre: Yadong, Kekerasan, Romance, Action.

Warning Rate M

Note : Annyeong yeorobun^^ Author balik lagi nih sama FF Duet author Seira (JS) sama Author Reika (KR). Ini masih teaser. Buat chapter 1 akan dipublish coming soon dan secepatnya ㅋㅋㅋ xD

Love is stronger than death even though it can’t stop death from happening, but no matter how hard death tries it can’t separate people from love.
It can’t take away our memories either.
In the end, love is stronger than death.

I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel

20130428-164239.jpg

OR

20130428-164331.jpg

Main Cast:

-Kim Reika
-Jung Seira
-Kim JongIn
-Lee Taemin
-Byun Baekhyun

Support Cast&Cameo:

-Oh Sehun
-Kim JongDae (Chen)
-Kim JoonMyeon
-Xi Luhan

Summary :

Kehidupan masa SMA seharusnya menjadi kehidupan paling membahagiakan. Tapi itu tidak terjadi dalam hidupku. Disaat aku dapat meraih kebahagiaan itu, kebahagiaan tadi sirna, manjauh dari diriku. Saat aku pikir hidupku sudah mapan, seseorang dalam gelap datang. Menghancurkan semuanya. Aku hanya dapat berharap kalau orang-orang yang kusayangi dapat selamat dari bencana ini. Tapi apakah Tuhan mendengar doaku?

About teenagerfanficindo

Fanfiction all rating and all fandoms especially for Kpop-Lovers in Bahasa^^.

Posted on April 25, 2013, in Comedy, NC-17, NC-21, Romance, Sci-fi, Tragedy and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Teasernya keren bangetttt.
    Salam kenal.

  2. fernanda feby alfiana

    Teasernya aja udh keren,apa lg FF nya🙂

  3. Jung Hyun Mi

    annyeong reader baru ^^
    heheh
    ini teasernya udah keren ya
    dan bikin penasaran hehe
    aku mau baca part selanjutnya ya thor
    hehe daahh

  4. Author gmn caranya saya bisa dpt passwordnya?kan saya mau lgsg baca ff ini.alamat fb saya : yona.nafthalia@yahoo.com
    Cepatan dibalas ya!tq
    Oiya mau ucapin met lebaran,mohon maaf lahir dan bathin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: